Shop

PM-PREMIUM

PM-PREMIUM

Sale!

Original price was: 1.100,00 lei.Current price is: 1.000,00 lei.

Modul Premium conține senzor PMS5003 pentru a măsură particulele în suspensie PM1, PM2.5, PM10 , senzor BME280 pentru a măsura temperatura, umiditatea și presiunea aerului. Senzorul vine intr-o cutie de tip Stevenson cu un cablu de 5 metri .
PMS5003 este probabil cel mai utilizat si versatil senzor PLANTOWER, datorita eficientei ridicate si pretului foarte accesibil. Acest modul PM este utilizat de multi producatori de senzori, fiecare aplicand un algoritm diferit pe datele RAW citite pe serial de la senzor.

1 in stock

SKU: pm-premium Category:

Description

Plantower a fost înființată la Beijing în 2014 și s-a stabilit în Nanchang, provincia Jiangxi în 2018 prin atragerea investițiilor guvernamentale.
Cu o serie de inovații și brevete și o echipă profesională de cercetare și dezvoltare de top, senzorii din seria Plantower au câștigat deja o mare atenție și recunoaștere în rândul clienților din țară și din străinătate, deoarece au caracteristici precise și stabile. Senzorii sunt utilizați pe scară largă în domeniul calității aerului, monitorizării mediului, electronicii auto, casei inteligente etc. Plantower a stabilit parteneriate strategice bune cu multe întreprinderi renumite din țară și din străinătate.

administrator
administrator