Shop

PM-ULTIMATE

PM-ULTIMATE

Sale!

Original price was: 1.200,00 lei.Current price is: 1.100,00 lei.

Modul Premium conține senzor SPS30 (certificat MCERTS) pentru a măsură particulele în suspensie PM1, PM2.5, PM4 si PM10, senzor BME280 pentru a măsura temperatura, umiditatea și presiunea aerului. Senzorul vine intr-o cutie imprimata 3D si cu un cablu de 5 m lungime.
Precizia îmbunătățită la ± [5 μg/m3 + 5% m.v.] asigură conformitatea cu standardele IWBI WELL și RESET privind calitatea aerului și clădirile sănătoase.

1 in stock (can be backordered)

SKU: pm-ultimate Category:

Description

Senzorul SPS30 pentru particule (PM), certificat MCERTS, marchează o nouă descoperire tehnologică în domeniul senzorilor optici PM. Principiul său de măsurare se bazează pe împrăștierea laserului și utilizează tehnologia inovatoare Sensirion de rezistență la contaminare. Această tehnologie, împreună cu componentele de înaltă calitate și durabile, permite măsurători precise de la prima funcționare a dispozitivului și pe parcursul duratei sale de viață .

Sensirion a dezvoltat o tehnologie inovatoare care ține praful la distanță de toate componentele sensibile și previne acumularea acestuia. Această tehnologie, alături de componentele sale de foarte bună calitate și având o durată de viață mare, oferă SPS30 o durată de viață de peste 10 ani, cu funcționare continuă 24 de ore/zi, fără curățare și/sau mentenanță.

Principiul de împrăștiere bazat pe laser, și algoritmii săi avansați, permit efectuarea unor măsurători precise de concentrație a masei (μg/m3) și de concentrație numerică (Nr. de particule/cm3) pentru diferite tipuri de praf și alte particule. Limita inferioară de detecție este de numai 0.3um.
a. Concentrația masică: PM1.0, PM2.5, PM4 și PM10
b. Concentrația numerică: PM0.5 , PM1.0, PM2.5, PM4 și PM10

administrator
administrator