Shop

PM-STANDARD

PM-STANDARD

Sale!

Original price was: 950,00 lei.Current price is: 900,00 lei.

Modul Standard conține senzor SDS011 pentru a măsură particulele în suspensie PM10 și PM2.5, senzor BME280 pentru a măsura temperatura, umiditatea și presiunea aerului, modul HECA pentru pre încălzirea aerului testat, procesor Wemos D1 mini pentru a trimite datele prin rețeaua Wi-Fi. Este folosit pe intregul glob si integrat de toate platformele OPEN SOURCE (sensors.community).

1 in stock (can be backordered)

SKU: pm-standard Category:

Description

Senzorul SDS 011 este un senzor de calitate a aerului dezvoltat de Nova Fitness, un spin-off al universității din Jinan China (în Shandong).
Cu dimensiunea sa, este probabil unul dintre cei mai buni senzori în ceea ce privește precizia: În timp ce alți senzori tind să se concentreze pe micșorarea dimensiunii senzorului, SDS 011 a optat pentru un compromis de mărime care îi permite să utilizeze un ventilator mai mare. Și cu cât ventilatorul este mai mare, cu atât cantitatea de aer procesata este mai mare si se poate obtine o estimare mai buna a concentratiei PM.
Senzorul PM-STANDARD a fost testat in centrul AQMD (AQ-SPEC) de evaluare a performantelor si masuratorilor calitatii aerului.

administrator
administrator